Inloggad:

Logga ut

Prenumerera på nya annonser

Om du vill kan du här skapa en prenumeration som gör att du får ett e-mail när lägenheter eller fordonsplatser av en viss typ annonseras ut som lediga. Detta förutsätter att du har en korrekt e-postadress registrerad hos oss. Kontrollera att du har rätt uppgifter i Mina uppgifter!

Observera att det kan finnas olika orsaker till att e-post från oss inte kommer fram: att du inte har verifierat din e-postadress, fel adress, full inkorg etc.

För att skapa en prenumeration eller ändra en befintlig klicka nedan på Ändra-knappen för berörd kö. Du måste stå i den kö som du skapar prenumerationen för. Om kön är markerad med ett rött kryss har du inte rätt att stå i den kön.

Prenumerera på nya annonser

Logga in

Så här loggar du in!

Logga in på Mina sidor genom att fylla i ditt personnummer (alla siffrorna i följd) och ditt lösenord i fälten längst ner på denna sida. 

Vill du registrera dig som bostadssökande? 

För att nyregistrera dig, klicka här.

Dina personuppgifter

På Mina sidor finns dina personuppgifter sparade. Du kan då söka bland våra lediga lägenheter, göra felanmälan och använda de övriga tjänsterna här. Det kostar ingenting. Dina personuppgifter behandlas endast inom företaget.

Problem med din inloggning?

Beställ ett nytt lösenord via Glömt lösenord och logga in med det. Om du inte får något lösenord till din e-post beror det på att du inte har någon adress registrerad på Mina sidor eller att du har fel adress inlagd. Då måste du komma in till oss (tag med legitimation) så hjälper vi dig.

Övriga frågor om Mina sidor och inloggning: Sök svaret eller ställ en fråga här!

 
Laddar...
               
Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!