Att undvika inbrott

Publicerad: 2014-02-13
Skapad av: Karolina
Senast ändrad: 2014-02-13
Ändrad av: Malin.Stalberg

Att värna om säkerhet och trygghet i våra områden är en ständigt aktuell fråga. Inbrottstjuvar och bedragare finns, och det gäller att göra det så svårt som möjligt för dem att bedriva sin brottsliga verksamhet. Det har vi skrivit om här på webbplatsen många gånger.

Artikeln i Lokaltidningen

I senaste numret av Lokaltidningen Mitti finns en artikel om inbrott i Järfälla. Vår marknads- och informationschef Katharina Arvidsson är delvis felciterad när det gäller vår brottsförebyggande information. Vi informerar naturligtvis inte hela Järfälla, utan endast våra hyresgäster. I det här fallet handlar det om information som endast gått ut till de områden där brottslig aktivitet rapporterats. Samma uppgifter finns här på webbplatsen sedan flera år tillbaka.

Säkerhetsgenomgång i ditt hem

Järfällahus erbjuder en säkerhetsgenomgång som utförs av externt företag hemma hos den som så önskar. Läs mer om det här. Du beställer genomgången via Boservice. Efter att genomgången är gjord, bestämmer du själv om du vill köpa de säkerhetsförbättringar som föreslagits. Du köper till självkostnadspris. Järfällahus är alltså en alternativ länk mellan dig och säkerhetsföretaget. Du kan naturligtvis också själv anlita ett företag som du själv väljer.

Säkerhetsdörr

Till de allra flesta lägenheter kan man beställa en säkerhetsdörr. En säkerhetsdörr är svårare och tar längre tid att bryta upp, den står också emot brand bättre än en vanlig ytterdörr.

Beställningen görs personligen i vår Boservice och kostar 75 kr/månaden då säkerhetsdörr räknas som en standardhöjning för lägenheten.

Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!