Om branden i Viksjö

Publicerad: 2017-03-15
Skapad av: Katharina
Senast ändrad: 2017-03-15
Ändrad av: Malin.Stalberg

 Onsdagen den 15 mars uppstod en brand på Tennisvägen 71-75 i vårt område Södra berget i Viksjö.

Brandkåren larmades vid halv tolv på dagen och flera brandbilar från fyra stationer var snabbt på plats. En timme senare var branden under kontroll och kunde sedan släckas under eftermiddagen.

Tre lägenheter drabbade

Tre lägenheter påverkades av branden: en blev delvis brand- och fuktskadad, en blev fuktskadad och en blev helt utbränd. Två personer fick uppsöka vård.


Järfällahus var på plats

Även Järfällahus personal var snabbt på plats. Bl a förvaltare, fastighetschef och fastighetsskötare åkte dit för att få kontakt med drabbade hyresgäster och för att hjälpa till. Alla boende som blev tvungna att lämna sina bostäder har hittat andra, tillfälliga boenden.
- Dessvärre hade vi en brand i Stäket så sent som i förra helgen, säger Katharina Arvidsson, affärsområdeschef kundservice och kommunikation. De här två hädelserna har absolut ingen koppling till varandra. Vi gör förstås allt vi kan för att hjälpa de drabbade.


Du har väl hemförsäkring?

En brand kan skapa stora skador och besvär. Den kan göra att du står utan bostad. Kom därför ihåg att förebygga genom att kolla batteriet i brandvarnaren och att alltid vara försiktig med ljus och eld. Och inte minst: se till att du har en bra hemförsäkring! Järfällahus vill självklart göra allt vi kan för att hjälpa boende som drabbats av en brand, men det är försäkringsbolagets uppgift att se till så att du har någon annan stans att bo om din lägenhet brunnit.

 

Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!