Dags för ny hyresgästenkät.

Publicerad: 2018-11-02
Skapad av: Karolina
Senast ändrad: 2018-11-02
Ändrad av: Karolina

Nu skickas vår hyresgästenkät ut. Varje år kommer vi att skicka ut den till hälften av alla våra hyresgäster. Efter två år har alla hushåll fått svara. Varje år fördelas enkäterna på alla områden.

Enkäten är till för att vi ska veta vad du som hyresgäst tycker om att bo hos oss, vad du tycker om din bostad och utomhusmiljö samt vad du tycker om det arbete vi på Järfällahus gör.

Du svarar anonymt

De samlade svaren är helt anonyma. Ingen specifik hyresgäst går att urskilja i svaren. Det sammanställda resultatet hjälper oss i vår verksamhetsplanering och vårt förbättringsarbete. 

Har du fått en enkät i brevlådan?

Bra, vi vill veta vad just du tycker! Så ta chansen att svara på frågorna och tycka till, det är ett enkelt sätt att påverka. Har du inte fått hem en enkät detta år, kommer det att skickas ut en till dig nästa år. Men du är alltid välkommen att höra av dig till oss på Järfällahus om det är något du undrar över eller har tankar om.

65 år av boende

I 65 år har vi tillhandahållit tak över huvudet för Järfällabor som vill bo i hyresrätt. Vårt uppdrag är att förvalta våra hus och att bygga ytterligare lägenheter på miljövänligt sätt till nytta för fler Järfällabor. Vi på Järfällahus arbetar för att våra hyresgäster ska trivas. Genom era synpunkter, i dialoger, via trygghetsvandringar, via Boutveckling (ett samarbete med Hyresgästföreningen i Järfälla) och på många andra sätt samlar vi ihop förslag till förbättringar som vi genomför i våra områden.

Tack för att du svarar på enkäten när den kommer!

Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!