Gårdsdag med boendedialog i Lilla Ulvsättra 21 april

Publicerad: 2018-04-18
Skapad av: Karolina
Senast ändrad: 2018-04-18
Ändrad av: Karolina

Nu börjar vårt projekt för bättre, roligare och tryggare utomhusmiljö i Lilla Ulvsättra i Kallhäll. Järfällahus och Boverket gör en gemensam satsning för att rusta upp gårdarna. Boverket satsar hälften av de drygt 11 miljoner kronor som projektet kommer att kosta. Till vår hjälp har vi företaget Urban Utveckling.

Enkät till boende på Termovägen

De som bor i området har redan fått en enkät i brevlådan. Via den kan de berätta vad de tycker om utemiljön i området och vad som kan förbättras.

Dag med dialog lördag 21 april

De boende har också möjlighet att komma med tankar, frågor och åsikter lördagen den 21 april. Då arrangerar Järfällahus med Urban Utvecklings hjälp en rolig dag med boendedialog ute på gården i området. Vi bjuder på kaffe, dricka och bullar. 4H-gården arrangerar ponnyridning för barnen. Hyresgästföreningen informerar om sin verksamhet och hoppas att det ska kunna organiseras en LH styrelse i området.  Och framför allt: vi har dialog med alla som bor i området grönska, lek, mötesplatser, trygghet, odling och annat som gäller utomhusmiljön.

 

 

 

Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!