Har du verifierat din e-postadress?

Publicerad: 2015-12-07
Skapad av: Karolina
Senast ändrad: 2015-12-07
Ändrad av: Malin.Stalberg

Den 3 december uppdaterades vår marknadssystem, och därmed delar av den här webbplatsen. I samband med det skickade vi ut ett meddelande till alla som ännu inte verifierat den e-postadress de har registrerat hos Järfällahus. För att bekräfta adressen ska man klicka på länken i meddelandet. Vi har fått en del frågor om detta mejl verkligen var från oss, och det är det alltså.

Att vara försiktig med okända länkar är viktigt. Innan du klickar på något, titta en extra gång att meddelandet verkligen har Järfällahus som avsändare. Meddelandet som är från oss bär vår logotyp samt har fält med våra typiska färger över och under texten. Är du osäker, hör av dig till Järfällahus.

Viktigt om din plats i kön

Du måste logga in på Mina sidor minst var tredje månad för att stå kvar i bostadskön. Om du inte gjort det, så kommer du att se det när du loggar in nästa gång. Detta har ingenting med verifiering av e-postadress att göra, utan det är något som sker automatiskt när det gått mer än tre månader sedan senaste inloggning. Du kan då aktivera dig i kön och börja samla ny kötid.

Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!