Ny, grön logotyp för Järfällahus

Publicerad: 2014-01-22
Skapad av: Karolina
Senast ändrad: 2014-01-22
Ändrad av: Malin.Stalberg

Nu byter Järfällahus logotyp! Bit för bit kommer den gamla logon med nyckeln att fasas ut. Istället införs en ny, grön logo.

Den  nya logon innehåller företagsnamnet Järfällahus och en bild. Bilden föreställer ett hus med grönska bakom. Husets dörr står välkomnande på glänt.

Färgerna är två olika nyanser av grönt. Järfälla är ju en kommun med många grönområden, och grönt finns i Järfällas kommunvapen. Grönt är också en trevlig, vänlig färg som många tycker om och som är någorlunda politiskt neutral. I Järfällahus nya grafiska profil arbetar vi med grönt och gult som grundfärger.

Vår gamla logo med nyckeln var opraktisk. Färgerna var svåra att arbeta med. Dessutom tyckte många att den kändes omodern. Därför passade det bra att ta fram en ny logo i samma veva som vi tagit fram en ny grafisk profil. 

Det kommer förstås att ta tid innan alla gamla logotyper är ersatta med den nya. Processen kommer att pågå under hela 2014. En logotyp finns ju på många ställen: aviseringar, bilar, annonser, arbetskläder, skyltar, kuvert, brevpapper, visitkort, webbplatsen och många andra ställen. Under året kommer Järfällahus därför i praktiken att ha två logos.

Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!