Lägenhetsbrand i Lilla Ulvsättra.

Publicerad: 2019-06-02
Skapad av: Karolina
Senast ändrad: 2019-06-02
Ändrad av: Li

Under söndagseftermiddagen den 2 juni inträffade det en brand i en lägenhet på Termovägen 54. Brandkåren kom till platsen och branden kunde släckas inom ca en timme. Trapphuset spärrades av för teknisk undersökning under söndagen. Under natten fick alla hyresgäster tillgång till sina lägenheter igen.

Järfällahus hade personal på plats under eftermiddagen och kvällen på söndagen. Vi kommer nu tillsammans med våra entreprenörer att besiktiga lägenheterna och undersöka vilka åtgärder som behöver göras. Berörda boende kommer att kontaktas av våra entreprenörer. Redan idag påbörjas saneringen av 54:ans trapphus. 

Järfällahus arrangerar en träff ute på gården och ett informationsmöte i området för att de boende ska kunna ställa frågor och prata om det som hänt. Se närmare information i ditt trapphus.

Om du som bor i området har saker som förstörts eller skadats i samband med branden, är det viktigt att du kontaktar ditt försäkringsbolag så snart som möjligt. Järfällahus försäkrar själva huset, men privata ägodelar försäkras via din egen hemförsäkring.

Har du frågor kring branden är du välkommen att ringa Boservice på tel 08-580 836 00.

Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!