Ny ungdomskö och inloggning med Bank-ID

Publicerad: 2018-01-04
Skapad av: Karolina
Senast ändrad: 2018-01-04
Ändrad av: Karolina

Nu finns utökad funktionalitet och en ny ungdomskö på Mina sidor här på webbplatsen.

Inloggning med bank-ID

Man kan som vanligt logga in på Mina sidor med hjälp av sitt personnummer och sitt lösenord. Men nu kan man också logga in med hjälp av bank-ID eller mobilt bank-ID. När vi börjar hyra ut de nya ungdomsbostäderna i Almen i Barkarby kommer de nya hyresgästerna att kunna signera sina kontrakt digitalt. På sikt kommer detta eventuellt att införas för annan uthyrning också.

 

Ungdomskö

När du som är ung registrerar dig i vår externa bostadskö, ställs du också automatiskt i ungdomskön om du är mellan 16 och 25 år. 

Tillhör du den här ålderskatergorin och redan står i vår externa bostadskö, får du poäng i ungdomskön från den dag då du registrerade dig. Efter att du fyllt 26 år försvinner poängen i ungdomskön, men du står förstås kvar i den externa kön. Som vanligt gäller att du måste logga in minst en gång om året för att stå kvar i våra köer.

Poäng i ungdomskön ger rätt att söka våra särskilda ungdomsbostäder i Almen i Barkarby när dessa är klara. Vi räknar med att den första inflyttningen ska ske 1 mars 2018.

Om du flyttar in i en av våra ungdomsbostäder har du förstås förbrukat dina poäng i ungdomskön. Men du behåller dina poäng i externa kön. Det gör att du kan söka en vanlig lägenhet när du blir för gammal för att bo i ungdomslägenhet.

Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!