Peter Sjerling slutar som VD på Järfällahus.

Publicerad: 2019-04-25
Skapad av: Karolina
Senast ändrad: 2019-04-25
Ändrad av: Karolina

Järfällahus VD Peter Sjerling slutar sin tjänst på Järfällahus. Ägaren, styrelsen och Peter har gemensamt kommit överens om att gå skilda vägar. Peter kommer att stå till förfogande för konsultation.

Björn Lindforss (M), ordförande för Järfällahus styrelse, går in som arbetande styrelseordförande medan rekryteringen av en ny ordinarie VD pågår. Björn Lindforss tar på sig uppdraget tillsammans med ledningsgruppen, som i nuläget får ett utökat operativt ansvar för bolaget. I ledningsgruppen ingår nu ekonomi- och finanschef Anna Karlsson, t f fastighetsutvecklingschef Joakim Winberg, förvaltningschef Zara Lahouar, HR-chef Ylva Forsberg och digitalisering- och IT-chef Christina Jonsson.

Rekryteringen av ny VD har påbörjats. Björn Lindforss bekräftar att bolagets uppdrag enligt de nya ägardirektiven är oförändrat och att verksamheten ska bedrivas som vanligt trots förändringen.

- Järfällahus är ett solitt företag på frammarsch, säger Björn Lindforss. Vi har stort förtroende för Peter Sjerling och det är naturligtvis tråkigt att förlora honom. Men det finns bra utvecklingskrafter på företaget och verksamheten kommer att fortsätta utvecklas på ett positivt sätt.

 

Har du frågor om detta, kontakta Björn Lindforss på bjorn.lindforss@jarfalla.se.

I andra hand är du välkommen att kontakta Järfällahus HR-Chef Ylva Forsberg på ylva.forsberg@jarfallahus.se.

Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!