Premiär för uthyrning av våra nya ungdoms- och studentbostäder.

Publicerad: 2018-05-07
Skapad av: Karolina
Senast ändrad: 2018-05-07
Ändrad av: Magnus

Nu under förmiddagen är det premiär för uthyrningen av de nya ungdoms- och studentbostäderna i Almen. Lägenheterna är inflyttningsklara den 15 augusti, och vi börjar hyra ut nu. Vi publicerar de lediga lägenheterna här på vår webbplats idag 7 maj.

 

Almen ligger i Barkarby gamla centrum och innehåller 56 lägenheter för ungdomar och studenter. Här kan du läsa mer om huset och lägenheterna.

 

Särskilda köer

Studentbostäderna förmedlas via Bostadsförmedlingen Stockholm. Ungdomsbostäderna förmedlas via Järfällahus särskilda ungdomskö. Om du är under 26 år och står i vår externa kö, är du automatiskt placerad också i vår ungdomskö. Därmed har du möjlighet att söka ungdomsbostäderna under Lediga lägenheter.

 

Du söker själv

Du söker lägenheterna som inloggad på Mina sidor här på webbplatsen. Alla som sökt en viss lägenhet bildar då en separat kö till just den lägenheten. Den som har flest köpoäng blir nummer ett. Läs mer om uthyrningsprocessen här.

Digitaliserad uthyrning

För första gången genomför Järfällahus nu en helt digitaliserad uthyrningsprocess. Det innebär bl a att hyreskontrakten signeras digitalt med hjälp av BankID eller mobilt BankID.

- Vi är verkligen glada att kunna erbjuda de här små, fräscha bostäderna för unga och studenter, säger Håkan Berg, tillförordnad VD för Järfällahus.

 

 

Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!