Problem med sopnedkast på Söderhöjden och Tallbohov

Publicerad: 2019-12-17
Skapad av: Li
Senast ändrad: 2019-12-17
Ändrad av: Li

Uppdatering: Sedan igår kväll 19 december 2019 är problmen med våra sopnedkast lösta. Under dagen idag ska också de sopor som har legat på gården vara uppstädade. 

Vi har sedan slutet av förra veckan haft problem med våra sopnedkast på Söderhöjden och Tallbohov. Framförallt Snapphanevägen, Tomasvägen och Vasavägen har varit drabbade. Det har gjort att sopnedkasten varit fulla och det inte gått att slänga skräp i dem. Det har också gjort att det blivit mycket sopor ute på gårdarna.

Vi är medvetna om problemet och jobbar för att lösa det. I dagsläget bör det endast vara enstaka problem kvar med sopnedkasten. Vi genomför kontroller av samtliga sopnedkast. Vi kommer också se till att det blir städat på gårdarna.

Vid problem med sopnedkasten

Vi vill uppmana dig som hyresgäst att inte slänga ditt restavfall på gårdarna vid dessa tillfällen. Det drar till sig skadedjur som exempelvis råttor, förstör trivseln för alla i området och orsakar dålig hygien. Fungerar inte just ditt sopnedkast, kolla om ett närliggande sopnedkast fungerar istället. Se också till att sortera dina sopor. Då blir det mindre restavfall. Du kan också alltid lämna alla typer av sopor hos Görvälns återvinningscentral.   

Tack för ditt tålamod!

Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!