Välbesökt Öppet hus på Hammaren

Publicerad: 2015-05-08
Skapad av: Karolina
Senast ändrad: 2015-05-08
Ändrad av: Malin.Stalberg

Torsdagen den 7 maj var det öppet hus i kvarterlokalen på Sturevägen för boende på Övre Hammaren, Nedre Hammaren och Hammargården. Det blev ett välbesökt möte med ca 40 boende som kom för att träffa Järfällahus personal och representanter för lokala Hyresgästföreningen, som också bjöd på kaffe. Nedan ser du bilder från tillfället!

Prata över en kopp kaffe

Öppet hus är ett koncept som startade på Tallbohov för ett par år sedan. Nu arbetar vi på att genomföra sådana öppna träffar i alla våra områden.

Tanken är att kunna träffa sin förvaltare, sina fastighetsskötare, sin lokala hyresgästförening och andra nyckelpersoner som arbetar med området över en kopp kaffe. Att få talas vid ansikte mot ansikte bidrar till att vi tillsammans kan utveckla och förbättra bostadsområdet.

Lilla Ulvsättra 21 maj

Ett öppet hus är kvar denna vår: den 21 maj i Lilla Ulvsättra. Målgrupp är då alla våra boende i Lilla Ulvsättra, Kulingvägen och Norra Stäket. Platsen är kvarterslokalen på Termovägen 4 och tiden är 17.30-18.30. Det är drop in - man kommer och går när man vill under denna tid.

Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!