Välkommen i Jakobsbergs centrum, Ansvarsfull omsorg!

Publicerad: 2017-06-22
Skapad av: Karolina
Senast ändrad: 2017-06-22
Ändrad av: Malin.Stalberg

Den kallades ”gamla Nordea-lokalen”, och trots sitt centrala läge stod den länge tom. Men nu är lokalen renoverad och hemtjänstföretaget Ansvarsfull omsorg har flyttat in. Den fräscha miljön och den varma atmosfären gör att man genast känner sig välkommen.

 

Nytt huvudkontor

Ansvarsfull omsorg är ett växande företag som finns i flera kommuner. Företaget drivs av Reza Kiabi och Hoja Jariani, båda med gedigen erfarenhet av vård och omsorg. De har känt varandra i nästan 30 år och startade företaget 2012. De är mycket nöjda med sitt nya huvudkontor i Jakobsbergs centrum.
- Här blir vi synliga och kommer nära kunderna, säger Reza. Vi växer och nyanställer hela tiden.

 

"Målet är nöjda kunder"

Ansvarsfull omsorg arbetar med hemtjänst och personlig assistans. Kommunen beviljar hjälpen och brukaren är sedan fri att välja vem som ska utföra den.

- Målet med vårt arbete är att ha nöjda kunder, säger Hoja. Då är valfriheten inom hemtjänsten suverän. Man kan välja vilket hemtjänstföretag man vill anlita, och vi kämpar verkligen för att utforma omsorgen efter brukarnas önskemål och behov så långt det går.

Lyhördhet och kontinuitet

Företaget har tre ledord: kontinuitet, bemötande och självbestämmande. Det innebär bland annat att de strävar efter att brukaren ska möta samma personal så ofta som möjligt och att personalen alltid bär ID. Man vill vara lyhörd för önskemål från de som får vårdinsatserna – men också för personalen.

- Vi är måna om vår personal, säger Hoja. Vi satsar på att utbilda dem, både för att uppfylla kommunens krav och för personalens egen personliga utveckling. Kollektivavtal finns för deras trygghet.

Nästa steg för Reza och Hoja är att öppna sitt femte kontor, då i Upplands Bro. Det beräknas ske redan i år.

Välkomna i Järfällahus lokaler, Ansvarsfull omsorg!

 

 

Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!