Vår nya VD: Järfällahus ska växa och öka byggtakten

Publicerad: 2016-03-17
Skapad av: Karolina
Senast ändrad: 2016-03-17
Ändrad av: Malin.Stalberg

Den 11 mars tillträdde Torbjörn Johansson som ny tillförordnad VD på Järfällahus. Han har en gedigen erfarenhet av nybyggnation, något han kommer att ha nytta av på Järfällahus.

- Mitt intryck av Järfällahus är jättebra! säger han. Här finns en bra känsla, mycket kunskap och goda ekonomiska resurser. Det kommer vi att ha nytta av när vi drar upp takten på byggandet!

Torbjörn har två tydliga uppdrag från styrelsen som kräver nya infallsvinklar och arbetssätt. Det ena är nybyggnation.

- Vi ska fälla ned ett nytt ben och börja bygga, säger Torbjörn. Av naturliga skäl behöver Järfällahus fler medarbetare med annan kompetens för att kunna göra det. Uppdraget är ju tydligt: vi ska bygga flera hundra nya bostäder per år. Då måste vi bli fler och vassare på vissa områden.

Det andra uppdraget är att skapa ett program för alla reparationer och allt underhåll vi har framför oss. Det gäller framförallt våra områden av miljonprogramskaraktär.

- Vi ska öka takten när det gäller de processer som ingår i att bygga nytt och renovera, säger Torbjörn. Men jag tror inte att det kommer att kräva några större förändringar i bolagets förvaltning eller organisation.

Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!