Våra öppettider i jul- och nyårshelgen.

Publicerad: 2019-12-16
Skapad av: Karolina
Senast ändrad: 2019-12-16
Ändrad av: Karolina

Vi har stängt måndag 23 december - onsdag 1 januari.

Det innebär att fredagen den 20 december är sista dagen vi håller öppet innan ledigheterna. Sedan öppnar vi igen först torsdag 2 januari.

För dig som ska börja hyra fordonsplats

Om du tecknat lägenhetsavtal med inflyttning till 1 januari 2020 och behöver hyra en fordonsplats till dess, så bör du vara ute i god tid. Undertecknade avtal gällande fordonsplats måste vara oss tillhanda senast 29 december 2019 för att du ska kunna nyttja platsen. Observera att nycklar och brickor för lägenhet och fordonsplats hämtas ut torsdagen den 2 januari från kl 13.00.

 

Om registreringar av betalningar

Under jul- och nyårshelgen kommer inga inbetalningar att registreras på Mina sidor. Betalningarna går fram till oss under bankdagar, men du ser dem alltså inte när du loggar in på Mina sidor förrän vi återkommer efter 2 januari.

 

Vid akuta fel under helgerna

Om det uppstår ett akut fel i din lägenhet när vi har stängt, ring 08-580 836 00 och välj tonval till vår jour. De rycker ut till exempel om du sitter fast i en hiss, om du har helt strömlöst hemma eller om det finns risk för vattenskada.

Felanmälningar som inte är akuta gör du enklast som inloggad på Mina sidor. Då kan du göra din felanmälan när som helst och behöver inte passa våra öppettider.

Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!