Vi skickar hyresavier via Kivra.

Publicerad: 2018-09-07
Skapad av: Karolina
Senast ändrad: 2018-09-07
Ändrad av: Johannes

Vi vill minska klimatpåverkan och samtidigt erbjuda dig möjligheten att ta emot och hantera posten från oss på ett smidigt sätt. Därför har vi på Järfällahus anslutit oss till Kivra. Kivra är en digital brevlåda. Med Kivra slipper du papper och får istället posten digitalt från de myndigheter och företag du har en relation till. 


Skaffa Kivra gratis!

Över 2,5 miljoner svenskar får idag sin post i Kivra. Det är gratis, säkert och dessutom riktigt bra för miljön! Ladda ner appen eller gå till www.kivra.com för att skaffa Kivra gratis med Mobilt BankID.


Använder du redan Kivra?

Bra! Då kommer du att få en e-postavisering när du får din hyresavi från oss i Kivra. Du som har Kivras app får även en pushnotis. Det är därför viktigt att du loggar in i Kivra och kontrollerar att dina kontaktuppgifter stämmer.

 

Frivilligt och kostnadsfritt

Att använda Kivra är både gratis och praktiskt. Det är frivilligt att använda tjänsten. Du som har en aktuell e-postadress registrerad hos Järfällahus har fått en inbjudan att ansluta dig till Kivra. Tills du gjort det får du pappersfakturor som vanligt.

Om du redan har Kivra får du din hyresavi automatiskt via Kivra från och med nu. Om du inte vill få fakturor från oss via Kivra, behöver du gå in i din Kivra-profil och avregistrera oss.

Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!