Välkommen till Järfällahus!

Välkommen till oss!
Järfällahus AB äger och förvaltar 5 560 lägenheter, 4 578 fordonsplatser och 465 kommersiella lokaler i Järfälla kommun - från Barkarby i söder till Kallhäll i norr. Inget bostadsområde är det andra likt. Därför kan vi erbjuda olika typer av boende. Lägenhet eller radhus med egen täppa. Äldre, charmiga områden eller moderna med ljusa, spännande planlösningar. Det enda våra bostäder har gemensamt är att alla är hyresrätter, en trygghet för dig som väljer att bo hos oss.
Du vet i förväg exakt vad ditt boende kostar. Dessutom behöver du inte bekymra dig för att värmepannan eller kylskåpet kan gå sönder och orsaka dyra reparationer.
Vi har 60 års erfarenhet av att ta hand om våra hyresgäster. Vi får goda betyg i de enkäter som görs regelbundet men vi strävar ändå alltid efter att förbättra oss och höja servicenivån. Extra mycket vill vi gärna värna om våra allra yngsta hyresgäster. Därför är innergårdarna bilfria i de flesta områdena och lekytorna väl tilltagna. Skola och barnomsorg ligger i många fall nära och utan att farliga vägar behöver korsas.
Vänd dig med förtroende till oss för att diskutera ditt nästa boende.
Vi ser fram emot att få dig som hyresgäst hos oss, välkommen!
 
Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!