Jobba hos oss

Järfällahus har ett sjuttiotal medarbetare. Här finns en bred kompetens och tjänster inom flera yrkesområden.

Järfällahus vill vara Omtänksam Professionell och Engagerad i sitt uppdrag som allmännyttig bostadsförvaltare och utvecklare. Att utveckla möjligheten att möta kundernas behov på ett så bra sätt som möjligt är sedan flera år tillbaka ett viktigt fokusområde i organisationen. Vi mäter nöjdheten, både ur kund- och medarbetarperspektiv genom att genomföra enkäter.

Järfällahus satsar på friskvården. Vi har en väl utbyggd företagshälsovård med bland annat regelbundna hälsokontroller. Vi vinnlägger oss om en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö. Och vi stöttar ett aktivt liv utanför arbetstid via ”friskvårdspengen”.

Verksamheten består av en central organisation, sex förvaltningsområden och ett hantverkscenter. Våra fastighetsskötare finns ute i bostadsområdena på områdeskontoren. Deras arbetsledare är förvaltarna. De har sina kontor på huvudkontoret på Drabantvägen 2. I den centrala organisationen på huvudkontoret finns också specialistfunktioner för bland annat uthyrning, ekonomi, IT/IS och kommunikation. Här finns också Boservice, vår kombinerade kundtjänst, reception och centrala felanmälan.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du är intresserad av att arbeta hos Järfällahus!

  • När vi har lediga tjänster utlysta, följ instruktionerna för ansökan till just det jobbet.
Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!