Dagens öppettider: 08:00 - 16:30 | Lunchstängt: 11:30 - 12:30

Adressändring och telefon

post

Adressändring

När du flyttar ska du göra en flyttanmälan till Skatteverket (www.Skatteverket.se/flytta Länk till annan webbplats.) så att du får rätt folkbokföringsadress. Gör din anmälan i förväg eller senast en vecka efter flytten. Skatteverket sprider din nya adress till många myndigheter och företag. Vill du ha eftersändning av din post får du beställa det hos svensk adressändring (www.adressandring.se Länk till annan webbplats.). Du som bor i en lägenhet ska vara folkbokförd på lägenheten. Lägenhetsnumret är en del av din adress och består avfyra siffror som visar på vilken våning och var på våningen lägenheten finns. Du kan hitta lägenhetsnumret i husets entre, på din ytterdörr, på ditt postfack eller i ditt kontrakt. Du som är inneboende eller hyr lägenhet i andra hand ska inte ange c/o i din flyttanmälan. Du meddelar hyresvärden att ditt namn ska sättas på brevlådan genom att inlämna ett personbevis om din folkbokföring på adressen.

Telefon

Beställ också telefonabonnemang i god tid. I Järfällahus bredbandsnät finns ett flertal leverantörer av IP-telefoni som alternativ till ett abonnemang i det fasta telenätet. Vissa av våra nyare bostäder har ingen fast telefoni utan endast möjlighet till IP-telefoni.
Här kan du läsa mer om IP-telefoni och andra bredbandstjänster.

Bredband

I Järfällahus bredbandsnät finns flera leverantörer av IP-telefoni som alternativ till ett abonnemang i det fasta telenätet. Vissa av våra nyare bostäder har ingen fast telefoni utan endast möjlighet till IP-telefoni.

Här kan du läsa mer om IP-telefoni och andra bredbandstjänster.

JÄRFÄLLAHUS ÄGS AV JÄRFÄLLA KOMMUN