Ljud från grannarna och andra störningar

I flerfamiljshus är det oundvikligt att man ibland hör sina grannar. Däremot ska man inte behöva stå ut med återkommande störningar.

Ibland vet man inte om att man hörs. Olika personer har olika uppfattning om vad som är "för högt". Prata gärna med din granne innan du rapporterar en störning, så kan problemet förhoppningsvis lösas i en positiv anda. Ska du ha fest så tala om det för dina grannar i god tid, då har de förmodligen lättare att acceptera en tillfälligt förhöjd ljudnivå. Eller ännu hellre, prata med hyresgästföreningen om att hyra en lokal i området.

Generellt gäller att det skall vara tyst i husen efter kl 22.00. Behöver du borra eller spika i väggarna så var snäll och gör det före kl. 20.00.

 

Våra bostadskonsulenter

Vid upprepade eller allvarliga störningar ber vi dig att ta kontakt med någon av våra bostadskonsulenter, Sara Rafiq och Jennie Karlsson. Du når dem via vår växel, tel 08-580 836 00, via Mina sidor eller via e-post (se länken till höger).

 

Störningsjouren

Vid allvarlig störning kvälls- och nattetid kan du kontakta Störningsjouren som då kommer ut till dig. De nås på telefon 08-658 11 60 och öppettiderna är: 

sön - tors kl 20.00 - 03.00
fre - lör     kl 20.00 - 04.00

bokonsulenter@jarfallahus.se

Bostadskonsulenterna
Stäng

Fält med * är obligatoriska

Du måste skriva in ett namn
Du måste skriva in ett telefonnummer
Du måste skriva in en email
Var god skriv in korrekt format på e-post
Du måste skriva in en rubrik för ärendet
Du måste skriva in en beskrivning av ärendet
Du måste skriva in text från rutan
Bokstäverna som du skrivit in stämmer ej överrens med bilden

Tack för ditt mail!