Dagens öppettider (OBS! Endast bokade besök): 08:00 - 11:00

Ny satsning för att förbättra utemiljön

Publicerad: Senast ändrad:

Miljövärdar i gula overaller som är ute och städar

Att förbättra utemiljön i bostadsområdena är en viktig del i vårt trygghetsarbete. Nu påbörjar vi en långsiktig satsning för att göra det mer tryggt och trivsamt ute i våra bostadsområden, med fokus på att förbättra utomhusmiljön.

Vår satsning på en förbättrad utemiljö innebär bland annat att vi stärker upp vår förvaltningsorganisation och inrättar en ny avdelning som får särskilt ansvar för utomhusmiljön och städningen. Den nya avdelningen får tre centrala områden att ansvara för: att se till så att utomhusmiljön är snygg, att ha miljövärdar som hjälper till med skötsel och att ta hand om städningen.

 

En annan viktig del i satsningen är att erbjuda möjligheter till arbete för de som i dag står långt utanför arbetsmarknaden. Vår ambition är att i första hand anställa nuvarande hyresgäster från våra områden till vår nya avdelning för att öka delaktighet och bygga gemenskap bland våra boende.

 

För att leda detta viktiga arbete har vi välkomnat en ny chef till vår organisation, Carlos Banda. Han kommer att gradvis bygga upp den nya avdelningen, med ett område i taget. Först ut är Termovägen i Lilla Ulvsättra.

 

Läs mer om detta i vårt pressmeddelande Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..