Dagens öppettider: 08:00 - 17:00 | Lunchstängt: 11:30 - 12:30

Barkarby

Våra bostäder ligger runt eller i närheten av Barkarby centrum. Det är även här som Järfällahus seniorlägenheter finns. Här finns livsmedelsaffärer, restauranger och andra serviceinrättningar såsom vårdcentral och bibliotek. Det är ett lugnt och trivsamt område med närhet till både natur, Barkarby köpkvarter och pendeltåg. Från Barkarby pendeltågsstation tar det ca. 15 minuter till centrala Stockholm.

Almen är ett student- och ungdomsboende som hyrs ut på tidbegränsasde kontrakt baserat på ålder eller att man bedriver studier.

1988 byggdes detta välplanerade bostadsområde som ligger intill Barkarby pendeltågsstation. Lägenheterna varierar i storlek från 1 – 4 r o k. Alla hus har barnvänliga innergårdar och närhet till både skola och barnomsorg. I Barkarby C finns ett av Järfällahus seniorboenden för hyresgäster över 60 år. De hyrs ut via vår seniorkö.

 

Området kommer att moderniseras och förtätas under kommande år enligt Järfälla kommuns detaljplan.


Jaktplan 2-8, Helikopterv 6-10
Vinggränd 1-7, Jaktv 1
Helikoptervägen 4

Jaktplan 1-15

Rodergränd 1-6, Helikoptervägen 2

Propellergränd 1-7

Catalinagränd 1-7

Piloten är ett av Järfällahus seniorboenden som färdigställdes 2011. Lägenheterna hyrs ut till dig som är över 60 år. De hyrs ut via vår seniorkö. Huset ligger vid en liten skogsbacke i närheten av Barsbro torg.


Piloten har en tydlig miljöprofil. Det är extra välisolerade väggar, bergvärme och avfallskvarnar i samtliga kök som bidrar till ett miljömässigt hållbart boende.

 

Lägenheterna har en öppen planlösning. Förråd finns i huset och du kan ta hissen ned till garaget i källaren. De rejäla balkongerna och golvvärme i badrummet bidrar till boendekvalitén.

Skälbyvägen 31

JÄRFÄLLAHUS ÄGS AV JÄRFÄLLA KOMMUN