Dagens öppettider: 08:00 - 16:30 | Lunchstängt: 11:30 - 12:30

Kallhäll

Längst norrut i Järfälla kommun ligger Kallhäll. I Kallhälls centrum finns butiker, vårdcentral och Folkets hus. I Kallhäll har du närhet till naturen, Kallhällsbadet, Järvafältet och Ängsjö friluftsområde vid Stäket. I närområdet finns en 4H-gård där barnen får kela med sina fyrbenta favoriter och lär sig hur man sköter djur på rätt sätt. I Lilla Ulvsättra finns också Mötesplatsen T8an på Termovägen 4-8. Här kan du som bor hos Järfällahus delta i olika aktiviteter samt använda den kreativa huben för inspelning av pod eller musik.

I Kallhäll kan du välja mellan lägenhetsboende och radhuslängor med egen täppa.

Med pendeltåget tar det 25 minuter till centrala Stockholm. Bussförbindelserna med övriga delar av kommunen samt kringliggande orter är goda.

På Handformarvägen finns sju lägenheter i två trähus. Husen är byggda vid sekelskiftet och är idag kulturminnesmärkta. Lägenheterna är mycket eftertraktade och ligger alldeles intill Kallhälls centrum och Kallhälls pendeltågsstation.

 

Med pendeltåget tar det 25 minuter till centrala Stockholm.

Handformarvägen 1-3

Lägenheterna på Kulingvägen varierar från 1-2 r o k. Hälften av de 24 lägenheterna har en egen liten täppa. Härifrån är det bra bussförbindelser till Jakobsberg och Kallhäll.

 

Avståndet till såväl Kallhälls centrum som till Jakobsberg är knappt 3 km.

 

Kulingvägen 1-23

Kulingvägen 27-49

Bostäderna i Stäket består av parhus med egen trädgård. Mälaren ligger bara några hundra meter bort. Vid Ängsjö friluftsområde finns badplats och ett vidsträckt strövområde med motionsspår. Skola och barnomsorg finns i närheten.

 

Till Kallhälls centrum och pendeltågsstationen är det knappt 4 km.

Anna skyttes gränd
Biskop Jöns väg

Bostadsområdet Lilla Ulvsättra byggdes i början av 1990-talet. Lägenheterna är ljusa. Innergårdarna är bilfria och barnvänliga. I närområdet finns mycket grönområden och en 4H-gård där barnen får kela med sina fyrbenta favoriter och lär sig hur man sköter djur på rätt sätt. Skola och barnomsorg finns nära. Naturreservatet Järvafältet nås lätt till fots eller med cykel härifrån.

 

I Lilla Ulvsättra finns Mötesplatsen T8an på Termovägen 4-8. Här kan du som bor hos Järfällahus delta i olika aktiviteter samt använda den kreativa huben för inspelning av pod eller musik.

 

Kallhälls centrum och pendeltågsstationen ligger ca 1 km från Ulvsättra.

Termovägen 4-98

JÄRFÄLLAHUS ÄGS AV JÄRFÄLLA KOMMUN