Dagens öppettider: 08:00 - 16:30 | Lunchstängt: 11:30 - 12:30

Viksjö

Våra bostadsområden i Viksjö består till stor del av radhusliknande bostäder där de flesta har en egen liten täppa.

I Viksjö centrum finns affärer, restauranger, caféer, kyrka, bibliotek och andra serviceinrättningar. Här finns även högstadieskola och kulturhus med teaterscen och utställningshall. Viksjö Golfklubbs 18-hålsbana ligger i närheten och du har även nära till Mälaren med fina badplatser.

De allmänna kommunikationerna med Jakobsbergs centrum är goda.

Fotbollstugan är en del av bostadsområdet Södra Berget och ligger på fem minuters gångavstånd från Viksjö centrum. Här finns affärer, restauranger, bibliotek och andra serviceinrättningar. I centrum finns även högstadieskola och kulturhus med teaterscen och utställningshall.

 

Fotbollstugan består av 18 lägenheter som varierar mellan 1-2 r o k.

Fotbollvägen 5-39

Husen i Högby har ett högt och fritt läge och byggdes 1984. Lägenheterna är ljusa och varierar från 1 – 5 r o k. Skola och barnomsorg finns på promenadavstånd och till badplatser vid Mälaren är det ca 3 km. I Högby bor du alldeles intill Viksjö centrum. Här finns affärer, restauranger, bibliotek och andra serviceinrättningar. I centrum finns även högstadieskola och kulturhus med teaterscen och utställningshall.

Arrendevägen 19-25
Arrendevägen 33-53
Arrendevägen 27-31
Arrendevägen 9-17
Arrendevägen 1-7

Radhusen på Kullen är byggda 1981. Lägenheterna varierar från 2 – 5 r o k och de flesta ligger i markplan med en egen liten täppa.

 

Skola och barnomsorg finns på promenadavstånd. Viksjö Golfklubbs 18-hålsbana ligger 2 km bort och du har även nära till Mälaren med fina badplatser. Till Viksjö centrum promenerar du på ca 10 minuter. Här finns affärer, restauranger, bibliotek och andra serviceinrättningar. I centrum finns även högstadieskola och kulturhus med teaterscen och utställningshall.

Hummergränd, Kräftgränd, Räkgränd

Området Södra berget stod klart 1980 och här finns såväl loftgångshus som radhus. Lägenheterna varierar mellan 1 – 5 r o k.

 

Skola och barnomsorg finns på promenadavstånd och till badplatser vid Mälaren är det ca 3 km. Du har även närhet till tennis- och fotbollsplan. Till Viksjö centrum promenerar du på ca 5 minuter. Här finns affärer, restauranger, bibliotek och andra serviceinrättningar. I centrum finns även högstadieskola och kulturhus med teaterscen och utställningshall.

Handbollvägen 2-46
Fotbollvägen 1-3
Tennisvägen 2-100
Tennisvägen 1-83

Området Tallen består av radhus som är byggda 1982. Här finns bostäder med 2 – 4 r o k, samtliga med egen ingång från markplan. Varje hushåll har även en egen liten trädgård.

 

Skola och barnomsorg finns på promenadavstånd och till badplatser vid Mälaren är det ca 1 km. Viksjö golfklubbs 18-hålsbana ligger 2 km bort och du har även nära till motionsspår. Till Viksjö centrum promenerar du på ca 10 minuter. Här finns affärer, restauranger, bibliotek och andra serviceinrättningar. I centrum finns även högstadieskola och kulturhus med teaterscen och utställningshall.

Barytongränd
Sopranvägen
Tenorgränd

JÄRFÄLLAHUS ÄGS AV JÄRFÄLLA KOMMUN